Ειδικός των κρανών περισσότερο από 20 έτη 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

C ORIGINALS SPORTS LTD.

C ORIGINALS SPORTS LTD.

1 2 3 4 5 6
C ORIGINALS SPORTS LTD. C ORIGINALS SPORTS LTD. C ORIGINALS SPORTS LTD. C ORIGINALS SPORTS LTD. C ORIGINALS SPORTS LTD. C ORIGINALS SPORTS LTD.
άποψη εργοστάσιο Τμήμα Inmoulding/εγχύσεων Συνέλευση γραμμή Μετάξι οθόνη εκτύπωσης Ναυτιλία Ετήσια έκθεση της Σαγκάη

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : SCOTT, ΓΛΥΚΟ, LIMAR, ΜΗΔΈΝ, ΈΓΓΡΑΦΟ, ΓΊΓΑΝΤΑΣ, ΔΕΊΚΤΗΣ, EKOI, AGU, KELLYS, BH, ΚΕΦΆΛΙ, UCC, ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΈΣ, ΜΈΡΙΝΤΑ, ACIS ......
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000-8,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 6,000,000
Εξαγωγή pc : 90% - 100%
Product Certification: CE , CPSC , ASTM, AS/NZ , ISO ect.
Main Product: bicycle helmet,skate helmet,rock climbing helmet,kids helmet,ski helmet ect.

    Το Γ Originals Sports Limited είναι ειδικός των κρανών, που έχουν το πρώτο Κίνα-βασισμένο στο κέντρο Ε&Α κρανών που στοχεύει στην ικανοποίηση της ζήτησης της διεθνούς αθλητικής αγοράς. Η ομάδα μας παρέχει τη μιας στάσης λύση πελατών από το σχέδιο κρανών για να κατασκευάσει στις πωλήσεις. Είμαστε ειδικευμένοι στα κράνη ποδηλάτων, τα κράνη χειμερινού αθλητισμού και άλλα σχετικά αθλητικά εξαρτήματα.

 

    Το κέντρο Ε&Α μας αποτελείται από το τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής, εργαλείο-που κάνει το τμήμα, πρότυπος-που κάνει το τμήμα και το τμήμα πρωτοτύπων, με το εκπαιδευμένο επαγγελματικό προσωπικό που έχει συμμετεχθεί από καιρό στο αναπτυσσόμενο κράνος παγκόσμιου τοπ-βαθμού. Επομένως, συγκρίνοντας με τους ανταγωνιστές μας στο σπίτι ή στο εξωτερικό, τα προϊόντα μας είναι καλύτερα σε πολλές πτυχές, ειδικά στην ποιότητα και την εμφάνιση.

 

    Εκτός αυτού, έχουμε την οργάνωση ένα τμήμα σχεδίου για να ικανοποιήσουμε τα διάφορα αιτήματα των πελατών μας οι σχεδιαστές μας ακολουθούν στενά την πρόσφαή τάση προϊόντων και αναπτύσσουν τα μοναδικά μοντέρνα και διαφορετικά νέα προϊόντα σύμφωνα με τα διαφορετικά εξεταστικά πρότυπα, όπως CPSC, ASTM και το CE, και θα συνεχίσουμε να ωθούμε προς τα εμπρός. Επιπλέον, εμείς επίσης οργάνωση ένα εμπορικό τμήμα. Τα πεπειραμένα και επαγγελματικά εμπορικά μέλη ομάδας μας έχουν αναπτύξει επιτυχώς τις εσωτερικές και υπερπόντιες αγορές και πωλούν τα προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Το τμήμα και οι εξυπηρετήσεις πελατών πωλήσεών μας παρέχουν όλες τις ανάγκες να φροντίσουν τον ποιοτικό έλεγχο και εγκαίρως την παράδοση για τους διεθνείς πελάτες μας, καθώς επίσης και τους στην εγχώρια αγορά πελάτες. Εν τω μεταξύ, έχουμε τις EPS μας φορμάροντας εγκαταστάσεις, εκτύπωση PC/PVC, που για το κοχύλι και τις πλαστικές εγκαταστάσεις εγχύσεων, οι οποίοι εξασφαλίζουν την παραγωγή μας που ενσωματώνεται πλήρως από ένα εννοιολογικό στάδιο στη συγκέντρωση τελικής παραγωγής.

 

    Όσον αφορά στους μόνιμους και πιθανούς πελάτες μας, μπορούμε να σας βεβαιώσουμε ότι όλα τα νέα προϊόντα θα ολοκληρωθούν στην επιχείρησή μας. Μπορούμε επίσης να δώσουμε σε όλους τους πελάτες μια ικανοποιημένη υπηρεσία αμέσως και αμέσως, αναφερόμενος στην τροποποίηση της δομής φορμών ή προϊόντων. Οποιαδήποτε από την ερώτηση ή το πρόβλημά σας που συνδέει με τα κράνη χαιρετίζεται, και είναι η μεγάλη ευχαρίστησή μας να σας παρέχουμε άριστες λύσεις και να προσθέσουμε την αξία στις δεδομένες ιδέες. Πιστεύουμε σταθερά: Κάτι ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ, κάτι ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Στοιχεία επικοινωνίας
C ORIGINALS SPORTS LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Serena Jiang

Τηλ.:: 86-769-88329858

Φαξ: 86-769-81333906

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)